AlgemeenOp stap

4 April wederom GRANDIOOS 90’s in Eextahal te Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Na het overweldigend succes van editie 1 & 2 vindt zaterdag 4 april 2015 (dag voor Pasen!) aanvang 20.30 uur wederom GRANDIOOS 90’s plaats in de Eextahal te Scheemda.

- advertentie -

Zaterdag 4 april, iedereen een lekker lang weekend vrij (Pasen) met juist dan mogelijkheden om voor eventuele jonge kroost oppas te regelen. Ga uit je dak met je vrienden/vriendinnen. It’s Party Time tijdens deze fantastische meer dan avondvullende happening! In een totaal vernieuwde arena en geweldige, sfeervolle entourage ga je terug in de tijd van de Eurodance, Happy Hardcore, Hip Hop, Pop uit de 90’s, Gabber, Australian trainingspakken, Nike airs en de tijd van de housefeesten.

We hadden na de laatste editie jullie gevraagd om met suggesties te komen voor artiesten. DJ PAUL ELSTAK werd zo vaak genoemd dat we daar iets mee moesten doen! Ook wij van de organisatie hadden DJ PAUL ELSTAK op ons verlanglijstje staan. Het vastleggen van deze TOPPER ging niet heel eenvoudig daar DJ PAUL ELSTAK een meer dan volle agenda heeft. Het is ons uiteindelijk gelukt maar we moesten GRANDIOOS 90’s er wel 1 dag voor verplaatsen, vandaar nu de zaterdag voor 1e paasdag.

Dus zoals jullie van ons mogen verwachten dit jaar wederom TOP ARTIESTEN op de bühne!

DJ PAUL ELSTAK bekend van zijn hits “Luv You More”, “The Promised Land”, “Life Is Like A Dance” en natuurlijk van zijn grootste hit “Rainbow In The Sky”. Nederlands bekenste Happy Hardcore & Hardcore DJ gaat 60 minuten knallen achter de draaitafels. Tevens zijn we trots op de komst van NAKATOMI. Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorde ze Top 40 HappyHits die nog groter waren dan de pupillen destijds. Ze braak door met de single “Free”maar je kan haar ook van “Sing” en natuurlijk van haar internationale HIT “Childeren Of The Night”.

Maar er is meer, DJ SILVERIUS bekend van o.a. MTV, 3FM en Radio Veronica en de 90’s Party DJ van de grotere 90’s feesten van Nederland komt naar GRANDIOOS 90’s om zijn kunsten te vertonen en gaat ervoor zorgen dat jullie de beentjes niet stil kunnen houden!

Wat: GRANDIOOS 90’s
Waar: Eextahal – Scheemda
Wanneer: Zaterdag 4 april 2015

Tijden: 20.30 – 02.00 uur
Kaart: € 17,50 in de voorverkoop

Klik hier voor online kaartverkoop,

Tekst & Foto: grandioos90.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button