Algemeen

Spaar lege statiegeld flessen voor KWF Kankerbestrijding

- advertentie -

Oldambt –  4 juni is het wederom zo ver, het jaarlijkse actie waarbij er veel geld word opgehaald voor het goeie doel KWF Kankerbestrijding. Vele Nederlanders zullen de legendarische Alpe d’HuZes beklimmen om geld op te halen.

- advertentie -

Onze Missie
Wij gaan met 50 man van de opleiding Handhaving Toezicht & Veiligheid (HTV) Van het Alfa College te Groningen afreizen naar Frankrijk om daar samen met de organisatie het eerste vrijwilligerswerk te verrichten, denk aan het opbouwen van het evenement, maar ook  als de eerste mensen komen dat het verkeer word geregeld.

Op de actie dagen zelf waarbij duizenden mensen de berg zullen beklimmen zijn wij ervoor om de veiligheid te waarborgen, denk aan het eerste hulp verlenen aan mensen die deze behoeven, maar ook om preventief aanwezig te zijn voor kleine voorvallen maar ook ernstige zoals diefstallen, valpartijen, ongelukken en dergelijke.  Wij maken daarom een onderdeel uit van het Veiligheidsteam van de Alpe d’Huzes organisatie.

Ook zullen wij afwisselen met teams, daardoor kunnen wij ook zelf de berg beklimmen om te strijden, en geld op te halen voor onderzoek tegen kanker!

Help mee door middel van lege flessen
Om deze reis te vergoeden en om ons te laten sponsoren om de berg op te fietsen zijn wij een actie begonnen om geld in te zamelen. Een kleine actie wat hopelijk groot uit pakt, we zoeken naar mensen die voor ons lege statiegeld flessen, en / of lege bierkratten  zouden willen inzamelen. vervolgens stuurt u een mail naar jeroenbos1997@hotmail.nl dan zullen wij samen met u een afspraak maken wanneer wij bij u de lege flessen op zullen halen.

Kort samen gevat:

  • U spaart  lege statiegeld flessen en/of lege bierkratten
  • U stuurt een mail naar jeroenbos1997@hotmail.nl óf naar Redactie@OldambtNu.nl
  • Wij halen het vervolgens bij u op

Voor de mensen die geen lege flessen willen bewaren maar wel willen sponsoren kunnen een ‘klein’ bedrag overmaken naar NL06 RABO 0313058814
Ter name van Jeroen Bos – omschrijving Alpe d’Huzes

Wat is Alpe d’HuZes?
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

‘Opgeven is geen optie’ 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button