Kort nieuwsRegionaal nieuws

29 Maart Open dag Robert Kuper Verkeersopleidingen‏

- advertentie -

Oude Pekela – Zondag 29 maart vanaf 13.00 uur heeft Robert Kuper Verkeersopleidingen een open dag bij het Trefpunt N367 in Oude Pekela! Robert Kuper Verkeersopleidingen is al jaren een begrip in Oude Pekela en wijde omgeving. Het is de rijschool die gespecialiseerd is in auto,- motor- en theorieopleidingen.

- advertentie -

Wij bieden vakwerk op maat met een enthousiast team voor een messcherpe prijs. Vele leerlingen hebben, met volle tevredenheid en veel plezier, het auto- of motorrijbewijs bij ons behaald.

Het Trefpunt N367 is onze nieuwe locatie voor motorrijles en voor de theorielessen. Om dit heugelijke feit te vieren organiseren wij op zondag 29 maart 2015 een open dag bij het Trefpunt N367. We hebben op deze dag leuke aanbiedingen voor de auto,- en motoropleiding. U kunt dan ook kennismaken met het team. U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Wat bieden wij:
– Vakwerk op maat;
– Scherpe prijzen;
– Enthousiaste en zeer goed opgeleide instructeurs;
– Degelijke lesauto’s;
– Frisse lesmotoren met bijbehorende motorkleding en helmen;
– Theorie spoedcursussen en individuele theoriebegeleiding.

Check de site van Robert Kuper Verkeersopleidingen en maak een gratis theorie-proefexamen voor de auto of motor. U kunt dit vinden onder het “kopje” leermiddelen. Daarnaast kunt u op de site alle benodigde informatie vinden.

Tevens kunt u ons telefonisch bereiken op onderstaande nummers:
Robert Kuper: 06-547 84 042
Harry Kant : 06-113 08 966

Tot ziens op zondag 29 maart 2015
Trefpunt N367
Industrieweg-west 2
9665 PX Oude Pekela

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button