Algemeen

C1000 Jan van der Weele op de Venne te Winschoten sluit per 11 Juli

- advertentie -

Winschoten – De C1000 winkel aan de Venne in Winschoten zal definitief  sluiten. Dit zal gebeuren op 11 juli aanstaande. De gemeente Winschoten heeft andere plannen voor het terrein rondom de winkel en heeft om die reden het pand opgekocht.

- advertentie -

Ondernemer Jan van der Weele was reeds zes jaar actief in de winkel en betreurt het dat de winkel niet kan blijven bestaan. De medewerkers van de winkel krijgen van hem een passende aanbieding, als dank voor hun inzet de aflopen jaren. Tevens krijgen zij, indien wenselijk, ondersteuning bij hun sollicitaties. Het personeel is inmiddels ingelicht over de situatie.

Tot 11 juli zullen Jan van der Weele en zijn team er alles aan blijven doen om de klanten van de C1000 winkel de service te blijven bieden die zij zijn gewend. Na die tijd gaat Jan gaat zich volledig richten op zijn Jumbo winkel aan de Heemskerkstraat 56 in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button