AlgemeenCultuur

Plaatselijke variant The Passion zaterdagavond vertoond in ‘De Ontmoeting’

- advertentie -

Scheemda – Na het grote landelijk succes van The Passion dat jaarlijks wordt uitgezonden en waar miljoenen mensen naar kijken, is er nu ook een plaatselijke variant en wel in Scheemda, deze is op zaterdagavond getoond op een groot dia scherm in Ontmoeting te Scheemda.

- advertentie -

Nadat vorig jaar veel mensen uit het dorp meegedaan hebben aan het landelijke gebeuren van The Passion, wat bestond uit het dragen van een groot verlicht kruis door de stad Groningen, werd er besloten om ook zo iets te gaan doen in Scheemda dit jaar.

Hilko Snoek, een van de mensen die de regie in handen had is ruim 100 uur met het monteren bezig geweest. Aan The Passion deden zo’n 25 man mee met een vaste rol, echter deden er meer Scheemters mee aan dit project, zij waren figurant. Een bekende rol werd gespeeld door Burgemeester Pieter Smit, hij beeldde de rol van Pilatus uit.

De verteller tijdens de film was ds. Ariaan Baan, echter was er tijdens de voorstelling live muziek van de band Grooving, zij brachten de toeschouwers mee in het verhaal.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button