AlgemeenSport

350 deelnemers strijden op de G.V. BATO districtsfinale

- advertentie -

Winschoten –  In de Sporthal te Winschoten werd zaterdag 28 maart de Districtsfinale ACRO-gymnastiek gehouden voor de Pupil, D en E-niveau. Met bijna 350 deelnemers uit de provincie Groningen, Friesland en Drenthe was het een druk bezochte wedstrijd. Namens de organiserende vereniging Bato kwamen elf teams in actie. 

- advertentie -

In de ochtend kwamen Denise Hollander en Kyra Benthem in de D-lijn in actie. Ondanks een pijnlijke knieblessure draaiden ze een mooie stabiele oefening. Met een score van 24.433 behaalden ze een plaats op de landelijke wedstrijden. Het trio bestaande uit Isabel van der Meide, Chelsea Gen en Eva Sliekers lieten bij de pupil een hele mooie oefening zien en werden ze met een mooie score van 25.233 zesde in een zeer sterk deelnemersveld. Bij de e-junioren stonden de nog jonge Bo Lourens, Mees Bonthuis en Cecile Korte zeer stabiel op de vloer en zij werden zevende en mogen nu ook gaan deelnemen aan de landelijke wedstrijden.

In de middag kwamen Sherelle Stäbler en Ilse Mulder in actie. Met een mooie oefening werden ze vijfde. Bij de senioren in de E-lijn lieten Zoe van der Zwaag, Mirna van der Grind en Sofia Hussaini zien dat ze hun oefening steeds beter gaan beheersen. Met een mooie score van 25.200 werden ze vijfde. Het andere Bato-trio bestaande uit Suzanne Davids, Iris Bovenhuis en Charlie Gen werden ondanks een knieblessure in deze categorie zevende en mogen ook nog gaan deelnemen aan de landelijke halve finales.

De organisatie was in handen van Bato en de productgroep Acro van Groningen. Mede dankzij de vele vrijwilligers werd het een geslaagde dag.

Foto’s: Jeroen Bos /OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button