Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Geert Lubberink 1e op Paasdamtoernooi in Warffum

- advertentie -

Warffum – Op het traditionele Paasdamtoernooi in Warffum is Geert Lubberink uit Winschoten als 1e  geëindigd in de eerste klasse. In café-restaurant “Bij Moeders” in Warffum kon voorzitter Eddy Groenhagen van de plaatselijke damvereniging DV Warffum, vrijdagavond ruim 30 damliefhebbers verwelkomen, die werden ondergebracht in hoofd-, 1e -, 2e – en jeugdklasse.

- advertentie -

Daarnaast was er plaats voor de beginnende dammer. Op dit gongdamtoernooi was het speeltempo bepaald 10 seconden per zet. Damclub Winschoten was in “Het Hogeland” vertegenwoordigd met Richard de Rooy, Jan Starke, Gerco Lubberink en Geert Lubberink. Jan Starke kwam tot een keurige derde plaats in de tweede klasse en Geert Lubberink pakte verrassend de 1e prijs in de 1e klasse. Het toernooi werd gewonnen door hoofdklasser

Nico Werkman uit Baflo. De prijzen bestonden uit Paas gerelateerde producten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button