AlgemeenIncidenten

Brandweer Scheemda 3e bij wedstrijd in Drogeham

- advertentie -

Drogeham – De brandweer van Scheemda heeft afgelopen zaterdag de derde prijs weten te bemachtigen bij de ABWC brandweer wedstrijden in Drogeham.

- advertentie -

Scenario
Er ontstond een brand in grote loods waarbij 2 mensen gewond waren geraakt. Één van de slachtoffers lag bekneld onder een stapel hout, de ander slachtoffer kwam door werkzaamheden op zolder onder stroom te staan.

De brandweer van Scheemda heeft zich van de beste kanten laten zien en werd hierom derde. 9 Mei zullen ze verder strijden voor een landelijke plaats, deze wedstrijden vinden zich dan plaats in Pekela. Nader informatie over deze wedstrijd volgt in die periode.

Foto’s: Chris Roelsma/ NoorderNieuws.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button