Kort nieuwsRegionaal nieuws

Wederom ‘De Westerwolde PaasPuzzelrit’ te Westerwolde

- advertentie -

(Regio) Westerwolde – Ook dit jaar is ‘ie er weer op Tweede Paasdag: de Westerwolde PaasPuzzelrit. Editie 2015 van deze zeer populaire puzzeltocht voor auto’s, door de regio Westerwolde. Met een inschrijving van ongeveer 75 auto’s, een van de grootste puzzeltochten in het noorden van Nederland.

- advertentie -

De Paaspuzzelrit word verreden op maandag 6 april 2015 en voert door het mooie Westerwolde en haar uitlopers. Onderweg is er de mogelijkheid om een kop koffie, een glaasje fris, broodje hamburger of anders lekkers te nuttigen bij een van de doe-opdrachten, zodat de deelnemers zich nergens om hoeven te bekommeren. In de uitzonderlijk mooie rit van dit jaar heeft de organisatie wederom een viertal verschillende puzzels opgenomen, onderverdeeld in leeftijdscategorieën. De kleintjes tot 5 jaar, 5 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar en natuurlijk de ‘grote’ puzzelrit. De winnaar van de rit ontvangt, naast de eerste prijs, een wisselbeker met daarin zijn of haar naam gegraveerd. Tijdens de rit zend Radio Westerwolde de Top 100 van 35 jaar geleden uit. Tussen de platen door word aanvullende informatie gegeven over de rit en komen tips voorbij.

Praktische informatie

  • Inschrijving kan vanaf 12.30 tot 14.00 uur bij de studio van Radio Westerwolde aan de Dr. P. Rinsemastraat 7a in Vlagtwedde. Deelnamekosten zijn Euro 7,– per inschrijving!
  • Deelnemers wordt aangeraden een fototoestel mee te nemen: men zal versteld staan van de schoonheid van de route!
  • Om 20.00 uur kunnen de deelnemers bij de studio van Radio Westerwolde terecht voor oplossingen en uitleg van de vragen van de puzzelrit en de bekendmaking van de winnaar.
  • Na 20.00 uur zullen foto’s, video’s en de oplossingen beschikbaar zijn op www.radiowesterwolde.nl.
  • Radio Westerwolde is te ontvangen via FM 106.5 , 106.6, 107.0 en 107.3 Mhz.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button