AlgemeenIncidenten

Drie aanhoudingen voor zware mishandeling

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft maandagmorgen rond 10.00 uur een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Winschoten en een 26-jarige inwoner van Oude Pekela aangehouden op verdenking van een zware mishandeling. Het slachtoffer, een 25-jarige inwoonster uit Bad-Nieuweschans, reed in haar auto over de Grintweg waar zij op een gegeven moment opzettelijk werd aangereden door de bestuurder van een andere auto. Hierin zaten de drie verdachten. Hij probeerde de auto van het slachtoffer van de weg te duwen.

- advertentie -

Honkbalknuppels

Toen beide auto’s stilstonden stapte een persoon uit de auto en vernielde met een honkbalknuppel een raam van de auto van het slachtoffer. De vrouw wist weg te rijden naar het bedrijf waar zij werkte. De auto, met daarin drie inzittenden volgde de vrouw .Aangekomen op de Sint Vitusholt stapte het drietal uit de auto, bedreigden het slachtoffer en sloegen haar met een honkbalknuppel. Het slachtoffer liep daarbij een hoofdwond op en brak haar sleutelbeen. Ook vernielde het drietal een aantal auto’s. Daarna gingen zij er in hun auto vandoor maar konden even later door de agenten worden aangehouden doordat getuigen het kenteken van de auto hadden genoteerd. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De drie verdachten zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Het is onduidelijk wat de oorzaak van het geweld is geweest. De auto en de twee honkbalknuppels werden in beslag genomen. Het slachtoffer deed aangifte. De politie doet onderzoek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button