Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
GemeenteKort nieuws

Nepcollecteerders actief zonder vergunning in Winschoten

- advertentie -
Winschoten – Momenteel wordt er in de plaats Winschoten gecollecteerd met een intekenlijst door jongeren voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Hiervoor is door de gemeente geen vergunning afgegeven. Wanneer u iemand aan de deur krijgt kunt u hiervan melding doen bij de politie.

De gemeente  geeft nooit vergunningen af voor het collecteren met intekenlijsten. De gemeente geeft alleen vergunningen af voor het inzamelen door middel van collectebussen. Wanneer u iets niet vertrouwt vraag dan altijd om de vergunning!

- advertentie -

Voor meer inlichtingen over het collecterooster kunt u terecht bij het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving van de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button