AlgemeenCultuur

Synergon metaal verder als onderdeel Abiant

- advertentie -

Winschoten – Werkvoorzieningsschap Synergon en Abiant zijn de verkoop overeengekomen van de metaalafdeling van Synergon. De bedrijfsvoering van de metaalafdeling wordt per 1 april overgenomen door Abiant. Ruim 80 van de 110 medewerkers die nu bij de metaalafdeling van Synergon werkzaam zijn, zullen aan de slag gaan bij de nieuwe organisatie. Voor de overige medewerkers is een andere werkplek binnen Synergon gevonden.

- advertentie -

De overname van de metaalafdeling is een vorm van publiek-private samenwerking, die in ieder geval in Oost-Groningen tot dusver uniek is.
Personeel geïnformeerd Het personeel van Synergon Metaal is inmiddels geïnformeerd. De directie van Abiant zal volgende week aan het betrokken personeel een presentatie geven en hun plannen toelichten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button