Kort nieuws

Advies voor paasontbijt van gewichtsconsulente Evelien Engelage

- advertentie -

Midwolda – In de meeste gezinnen staat met Pasen het ontbijt centraal. Uitgebreid aan een gedekte tafel met heerlijke gerechten. De tijd nemen voor het ontbijt is heerlijk en bovendien is het een leuke familietraditie als je kinderen hebt.

- advertentie -

Zeg je Pasen dan zeg je eieren. Ze staan vaak op tafel tijdens het ontbijt. Dit is goed want ze leveren je hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten en zitten vol vitamines en mineralen. Ook zijn het uitstekende hongerremmers.

Eten volgens de Puur Gezond methode is geen dieet maar kleine aanpassingen doen in je leefwijze.
Vooral gaan eten wat voedt en niet wat alleen maar vult. In haar praktijk hoort Evelien Engelage vaak: “de feestdagen zijn zo moeilijk, want dan eet ik veel te veel”. Zorg daarom dat je paasontbijt bestaat uit eiwitten, voor de verzadiging, fruit voor de vitamines en mineralen, vezels voor je spijsvertering en vocht. Ga deze dagen relaxed met voeding om, zodat het geen “moeten” wordt. De weegschaal, je favoriete spijkerbroek én bovenal je gezonde verstand zijn een goede maat of je niet teveel eet.
Fijne paasdagen.

Evelien Engelage I gewichtsconsulente-midwolda I Gersteveld 6 I 9681 GL Midwolda
Tel.: 06-54248582. E-mail:gewichtsconsulente-midwolda@ziggo.nl
www.gewichtsconsulente-midwolda.nl

Omelet-wrap met kipfilet en avocado

Ingrediënten:
2 eieren
scheutje melk
peper en zout
2 plakjes kipfilet (broodbeleg)
halve tomaat
halve avocado
zachte geitenkaas
pijnboompitjes
handje rucola sla

- advertentie -

Bereiding:
Kluts de eieren, meng dit met een scheutje melk en breng op smaak met peper en zout.
Bak het ei-mengsel en keer hem tussentijds om.
Prak ondertussen de avocado, snijd de tomaat in blokjes en rooster de pijnboompitjes.
Beleg de omelet met plakjes kipfilet en verdeel de avocado en blokjes tomaat er over. Maak het af met een beetje zacht geitenkaas. Rol de omelet op zodat een wrap ontstaat. Lekker met een rucola sla, zachte geitenkaas en geroosterde pijnboompitjes.

- advertentie - 

Eet smakelijk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button