Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

Lente- & Paasviering op het Eexterbassischool te Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Op de Eexterbasisschool in Scheemda hebben de kinderen uit alle groepen zojuist de themaweken “kunst” afgerond. Ze hebben een bezoek gebracht aan het Groninger Museum en ze hebben zelf allerlei kunstwerken gemaakt nav bekende schilders als Van Gogh, Mondriaan etc. Goede Vrijdag stond in het teken van de lente en van Pasen.

- advertentie -

Dit werd gevierd door het maken van een kleurrijke cupcake, een mozaïek van beton en een paaseitje knutselen natuurlijk. Ook werden er allerlei groente- en kruidenzaadjes gezaaid en werd er weer een begin gemaakt met de moestuin op school. De zon scheen heerlijk, de kinderen hadden veel plezier, dus al met al een vrolijke aanloop naar het Paasweekend.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button