Kort nieuws

Zaterdag laatste thuiswedstrijd van seizoen Abiant/Set Uppers

- advertentie -

Winschoten – Op 4 april speelt volleybalvereniging Abiant/Set Uppers de laatste thuiswedstrijden van het seizoen in de sporthal van Winschoten. Graag willen wij iedereen die volleybal een warm hart toedraagt of wil genieten van een mooie, snelle sport van harte uitnodigen om vanaf 14:30 uur de wedstrijden te komen bekijken.

- advertentie -

Dan beginnen de junioren met om 14:30 de wedstrijd van Meisjes C; titelkandidaat in hun klasse. De senioren starten hun wedstrijden vanaf 16:00 uur, met om 18:30 titelkandidaat Heren 1 die bovenaan staan in hun klasse en op 11 april hun kampioenswedstrijd zullen spelen in/tegen Delfzijl.

Iedereen is van harte welkom in de Sporthal Winschoten aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button