AlgemeenIncidenten

Stappers Marktplein Winschoten ziekenhuis in geslagen

- advertentie -

WinschotenDe politie is een onderzoek begonnen naar een mishandeling zaterdagochtend vroeg in het horecagebied van Winschoten. Bij die mishandeling tegen vijf uur werden twee jongemannen van 19 en 20 jaar en afkomstig uit Muntendam en Veendam dusdanig geslagen dat zij naar het ziekenhuis moesten worden gebracht.

- advertentie -

Volgens een eerste verklaring van een van de slachtoffers was er op het Marktplein iets over en weer geroepen met een groepje jongens. Een deel van de groep was vervolgens achter hun aangerend waarna de twee in de Beertsterstraat en de Wevershorn zouden zijn geschopt en geslagen. De 19-jarige raakte daarna enige tijd buiten bewustzijn. De slachtoffers werden voor onderzoek en behandeling aan hun verwondingen naar het ziekenhuis

Een zoektocht van de politie naar de daders bleef vooralsnog zonder resultaat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button