Algemeen

Brigitte Zandt tweede winnaar ‘Kraak de Dollard kluis’

- advertentie -

Winschoten, Appingedam – Na een bezoek aan de open dagen van het Dollard College, kregen leerlingen van groep 8 een uitnodiging om mee te spelen met het online spel ‘Kraak de Dollard Kluis’. Met het beantwoorden van vragen over het Dollard College kon je codes verdienen, waarmee je in een zo snel mogelijke tijd moest proberen de kluis te kraken. Het spel bestond uit drie rondes, waarbij in elke ronde een prijs viel te verdienen. 

- advertentie -

Winnaar van de derde ronde was Brigitte Zandt, leerling van CBS De Citer in Appingedam. Brigitte werd op donderdag 2 april op haar basisschool verrast met een bezoek van teamleider Harko Barla van het Dollard College Woldendorp, die Brigitte de prijs kwam overhandigen. Onder luid applaus van de klas nam ze haar prijs in ontvangst. Brigitte was ontzettend blij met haar prijs, een cadeaubon van € 50,- voor leuke schoolspullen. De bon zat verpakt in een vrolijk paasmandje, waar ook eitjes en een paashaas van chocola in zaten. Op de foto toont Brigitte blij haar prijs.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button