Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

16 April schouw door de gemeente Oldambt in Nieuw Beerta

- advertentie -
Nieuw Beerta – Het college van Oldambt bezoekt in 2015 diverse dorpen en wijken in de gemeente. Deze dorpen- en wijkenrondes zijn onderdeel van het dorp- en wijkgericht werken van de gemeente Oldambt.

Schouw Nieuw Beerta
Op donderdag 16 april 2015 is de schouw in Nieuw Beerta. Tijdens de schouw gaat een vertegenwoordiging van de dorpsvereniging  samen met een vertegenwoordiging van de gemeente en de politie door het dorp.

- advertentie -

De start van de schouw is om 17:00 uur bij de kerk in Nieuw Beerta, Hoofdweg 18, 9687 PL Nieuw Beerta. De route van de schouw is door de vereniging van dorpsbelangen voorbereid.  In overleg met dorpsbelangen wordt er s ’avonds geen dorpenronde gehouden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button