AlgemeenSport

OBS “De Tweemaster” Winschoten naar NK dammen

- advertentie -

Winschoten – Het damteam van OBS “De Tweemaster” uit Winschoten heeft zich geplaatst voor de finale om de Nederlandse damtitel in de welpen categorie. Dit zijn leerlingen van groep 5/6 in het basisonderwijs.

- advertentie -

Via één van de halve finales die plaats vond in PCBS “De Krullevaar” in Hoogeveen, kwam het kwartet dammers uit Winschoten tot een verdienstelijke 2e plaats achter het  team van “De Krullevaar”. In totaal namen 59 teams deel aan de 6 halve finalegroepen. Naast Hoogeveen ook in Baarn, Opeinde, Wageningen, Harderwijk en Molenaarsgraaf.

Vanuit elke groep plaatsten de nrs. 1, 2 en 3 zich voor de landelijke finale op zaterdag 30 mei in Hoogeveen. Het team van “De Tweemaster” werd gevormd door Glenn Bisschop, Jari Sibma, Thijmen Sibma en Stan Sibma. Teamleider was Marcel Sibma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button