AlgemeenCultuur

Pieter Smit reikt nieuwe Oldambt vlag uit aan Prins Hendrik Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Zaterdagavond tijdens de jaarlijkse concert en uitvoering van Christelijke Muziekvereniging ‘Prins Hendrik’ uit Scheemda heeft Pieter Smit, burgemeester van gemeente Oldambt een nieuwe vlag uitgereikt aan de vereniging.

- advertentie -

Prins Hendrik liep voorheen tijdens optochten op straat met een oude gemeente Scheemda vlag, aangezien deze gemeente al jaren geleden is vervallen en destijds gemeente Oldambt is geworden kan dit eigenlijk niet meer op straat. Een lid van de vereniging, Gert Haan maakte hier werk van, en nam contact op met de gemeente Oldambt. Als vervolg van deze inzet een nieuwe vlag, speciaal voor Prins Hendrik ontworpen en gemaakt en voldoet aan alle eisen.

Foto: Henk Pruim/ HPRFotografie

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button