IncidentenKort nieuws

Man aangehouden voor heling

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft woensdagmiddag op de Hofstraatlaan een 32-jarige man uit Winschoten aangehouden voor heling.

- advertentie -

De Winschoter werd op zijn fiets gecontroleerd, omdat hij vlak daarvoor geprobeerd had bij een woning in Winschoten goederen te verkopen. Agenten zagen dat een laptop uit één van de tassen stak. In de tassen zaten meerdere goederen, waaronder een verrekijker en een jas. De verdachte kon geen aannemelijke verklaring geven over de herkomst van de spullen.

Aangezien de agenten vermoedden dat de spullen van diefstal of inbraak afkomstig waren, werd de man ingerekend voor heling. Alle goederen werden in beslag genomen. De 32-jarige werd na het afleggen van een verklaring in vrijheid gesteld. De politie stelt een nader onderzoek in over de herkomst van de goederen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button