AlgemeenIncidenten

Aanhouding bij verkeerscontrole te Winschoten

Winschoten – De politie heeft zaterdag in samenwerking met de Belastingdienst een verkeerscontrole gehouden op de Kartonbaan in Winschoten. Tijdens de controle werd een 29-jarige automobilist zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man had nog een belastingschuld openstaan en daarom werd zijn auto in beslag genomen.

- advertentie - 

Omdat de 29-jarige zich weigerde te legitimeren werd hij aangehouden. Daarnaast stond de man gesignaleerd. Hij werd namelijk door de politie elders in het land gezocht vanwege een drugsonderzoek. De verdachte werd ingesloten. Naast deze zaak werden ook nog acht andere auto’s weggesleept omdat bestuurders de belastingschuld niet konden betalen. Ook 17 andere automobilisten hadden schulden openstaan. Met hen werd een regeling getroffen.

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button