AlgemeenSport

Van der Linde organiseert jeugdschaaktoernooi

- advertentie -

Winschoten – Schaakclub Van der Linde houdt op zaterdag 2 mei een grand prix toernooi voor jeugdige schakers. Iedereen tot 20 jaar is om 13.00 uur welkom in het gebouw van SV Bovenburen aan de Tromplaan in Winschoten. Het toernooi is een jaarlijkse traditie: vorig jaar hebben er 64 schakers meegedaan.

- advertentie -

De spelers worden in een aantal groepen van 6 of 8 personen ingedeeld. Op sterkte, zodat iedereen de kans heeft om één van de vele bekers te winnen! Daarna wordt er de hele middag geschaakt. Om kwart over vijf worden de uitslagen en de winnaars bekend gemaakt.

Schaakclub Van der Linde uit Winschoten vierde vorig jaar haar 140-jarig bestaan en is daarmee een van de oudste schaakclubs van Nederland. De clubavond is op vrijdag. Om 18.15 begint de jeugd en om 19.45 start de competitie voor volwassenen. Iedereen kan vrijblijvend een kijkje komen nemen in het Bovenburengebouw aan de Tromplaan om een spelletje te spelen.

Aanmelden voor het grand prix jeugdtoernooi kan via

Tot ziens op zaterdag 2 mei!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button