Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Ben jij de nieuwe Miss/ Mini Miss Oldambt 2015?

- advertentie -

Oldambt – Lijkt het jou leuk om de basis te leggen voor een carrière als Miss, fotomodel of model op de catwalk. Schrijf je in voor de Miss Oldambt verkiezing 2015. Pak deze kans en laat je zien zaterdag 20 juni a.s. tijdens de 11e editie van deze Miss verkiezing.

- advertentie -

Als Miss Oldambt ben jij een belangrijke vertegenwoordigster van het Oldambt voor de gemeente. Die trots is op de aanwezigheid van Miss Oldambt bij diverse activiteiten. Ook voor ondernemers binnen het Oldambt ben jij een belangrijke factor tijdens diverse evenementen. Je bent aanwezig op beurzen, bij openingen en officiële bijeenkomsten. Verricht officiële openingen samen met burgemeester Pieter Smit of beleef een unieke fotoshoot. Doe veel bijzondere ervaringen op en leg contacten die je verder brengen in je aankomende loopbaan. Beleef deze unieke mogelijkheid die niemand je meer kan afnemen.

Stap in de voetsporen van Miss Oldambt 2014 Iris Cramer en meld je aan.

Deelnemers voor de Miss verkiezing moeten minimaal 17 jaar zijn. Naast de Miss verkiezing is er ook een Mini Miss verkiezing. Onze huidige Mini Miss 2014 is Alisa Hazekamp. Deelnemers voor deze verkiezing dienen minimaal 6 jaar en maximaal 10 jaar oud te zijn.
Aanmelden voor de Miss verkiezingen kan op www.missoldambt.nl

Foto: Marcel Lameijer

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button