Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Wildebras aangehouden na beledigen agent Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de Torenstraat in Winschoten werd in de nacht van zaterdag op zondag een 43-jarige man uit die plaats aangehouden.

- advertentie -

Agenten werden aangesproken door een portier dat de 43-jarige een café was uitgezet. De man uit Winschoten had daar geen boodschap aan en was onderweg naar het volgende café. Ook die moest hij verlaten. Agenten wilden het gesprek aan met de man. Daar had hij geen zin in en beledigde de agenten.

Toen ze de verdachte wilden aanhouden verzette hij zich en rende er vandoor. Vervolgens stopte hij en nam een gevechtshouding aan. De verdachte probeerde de agenten te slaan. Hierop hebben agenten de man onder controle gebracht door pepperspray te gebruiken. Tijdens de rit naar het politiebureau en ook in de cel bleef hij schreeuwen en beledigingen uitten. De politie maakt proces-verbaal op

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button