AlgemeenOp stap

Speciale fietsroute rond het Oldambtmeer tijdens WaterWeekend Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Tijdens het WaterWeekend Blauwestad op 16 en 17 mei wordt door lokale ANWB-vrijwilligers samen met Marketing Oldambt een fietsroute uitgezet.

- advertentie -

De route van 22 km voert rond het Oldambtmeer en langs vele activiteiten tijdens dat weekend in de verschillende jachthavens. Deelnemers kunnen via een enquêteformulier laten weten wat ze van de route vinden, zoals wegdek, uitzicht en voorzieningen.

Start en finish zijn bij de jachthaven Midwolda aan de noordkant van het meer (Strandweg 1, 9681 BK Midwolda). Op zaterdag 16 mei kan vanaf 13.30 uur gestart worden en op zondag 17 mei vanaf 10.30 uur. De enquêteformulieren kunnen tot 17.00 uur ingeleverd worden. Deelnemers ontvangen bij de finish een speciale goodiebag (zo lang de voorraad strekt).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button