Algemeen

VCP Vraagt zich af waar de fontein van Oldambtplein is gebleven

- advertentie -

Winschoten –  De VCP-fractie in de gemeente Oldambt heeft schriftelijke vragen gesteld omtrent de fontein die in het verleden op het Oldambtplein stond opgesteld. Aan gezien het grote project ‘Versterking binnenstad Winschoten bezig is, is de fontein weggehaald.

- advertentie -

Wethouder Ricky van den Aker (CDA) had volgens de communisten aan de inwoners van Oldambt beloofd deze fontein een mooie nieuwe plek te geven, dit is tot nu toe niet gebeurd.

VCP Vraagt zich hierdoor af waar de fontein is gebleven, ook wil de partij weten of het college van Oldambt nog van mening is dat de oude fontein van het Oldambtplein een nieuwe plek moet krijgen in de gemeente. De VCP wil hierom weten waar de fontein geplaats kan worden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button