Algemeen

Rozenstad Gerechtsdeurwaarders opent feestelijk haar deuren

- advertentie -

Winschoten – Rozenstad Gerechtsdeurwaarders heeft afgelopen vrijdagavond op een feestelijke wijze hun nieuw kantoor geopend aan de Zeeheldenstraat 2 in Winschoten. Dit deden de eigenaren samen met wethouder Laura Broekhuizen van de gemeente Oldambt in het bijzijn van genodigden.

- advertentie -

Geschiedenis
Sinds 1 januari 2002 is het bedrijf begonnen onder de naam Gerechtsdeurwaarders- en Incassokantoor Werkman & Lulofs. Dit kantoor is opgericht door gerechtsdeurwaarder J.L. (Hans) Werkman en T. (Tim) Lulofs aan de Mr. A.E.J. Moddermanstraat 6 te Winschoten.  De naam Werkman is in de loop van de jaren een begrip geworden in de regio.

J.L. (Hans) Werkman heeft medio 2016 aangegeven, na ruim 40 jaar in het vak gezeten te hebben, van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Zijn zoon R.M. (Robert) Werkman, welke zijn opleiding tot gerechtsdeurwaarder elders heeft gevolgd, is daarop in de zaak gekomen.

Nadat J.L. (Hans) Werkman per 1 januari 2017 met pensioen is gegaan, is er een nieuwe maatschap ontstaan met de oude maat T. (Tim) Lulofs en R.M. (Robert) Werkman en A.A. (Alex) Miltenburg als nieuwe maten. Alex is reeds sinds 2004 in dienst bij Gerechtsdeurwaarders- en Incassokantoor Werkman & Lulofs en heeft de opleiding tot gerechtsdeurwaarder in 2009 succesvol afgerond.

Onder een nieuwe naam verder
De nieuwe maatschap ondergaat sinds 1 januari 2017 een transitie en is per 1 september 2017 verhuisd naar haar nieuwe pand aan de Zeeheldenstraat 2 te Winschoten. Daarbij is er ook voor gekozen om een nieuwe huisstijl te creëeren. Gerechtsdeurwaarders- en Incassokantoor Werkman & Lulofs is met ingang van 1 september 2017 verder gegaan onder de naam Rozenstad Gerechtsdeurwaarders.

Winschoten, Dé Rozenstad
In de nieuwe handelsnaam wilden we graag een verwijzing naar onze vestigingsplaats. Winschoten staat bekend om haar Rosarium, welk Rosarium in 2017 alweer 50 jaar bestaat. Het Rosarium is een aangelegde proeftuin voor rozen staat inmiddels bekend om het keuren en ontwikkelen van verscheidene soorten rozen. In het Rosarium in Winschoten zijn ongeveer twintigduizend rozen te zien van ruim 300 verschillende rassen. Doordat Winschoten zo bekend is om haar rozencultuur, wordt inmiddels ongeveer tachtig procent van de wereldproductie van rozenonderstammen in Winschoten en omstreken geproduceerd.

De maten zijn allen opgegroeid in Winschoten en voelen zich verbonden met hun vestigingsplaats. De naam Rozenstad is daarom niet voor niets gekozen om te gebruiken als nieuwe handelsnaam.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button