AlgemeenOp stap

23 Mei oldtimerrally door Langestraat Winschoten

- advertentie -

Winschoten – ‘De rotonde op en dan de tweede afslag rechts’ navigeert de bijrijder. De bestuurder rijdt vervolgens één van de langste winkelstraten van Nederland binnen. Zaterdag 23 mei vindt weer de Oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam plaats en de organisatie heeft de St. Marketing Binnenstad Winschoten gevraagd een stempelpost in te richten voor het gemeentehuis in Winschoten.

- advertentie -

Zo’n 110 oldtimers (klassieke auto’s van minimaal 36 jaar oud) rijden stapvoets door de Langestraat waar ze vervolgens ter hoogte van het gemeentehuis een stempel kunnen halen. De rallyrijders worden sfeervol ontvangen door de stadsomroeper en live-muziek. De doorkomsttijd in de Langestraat is tussen 9.45 en 11.00 uur. Voor meer informatie over de rally kunt u terecht op info@noprally.nl

Foto: Jeroen Bos/ Archief

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button