Kort nieuwsOp stap

Inschrijving RUN 2015 geopend

- advertentie -

- advertentie -

Winschoten – De inschrijving voor de 40e editie van de  RUN op zaterdag 12 september 2015 is geopend. Het betreft de 50 km en 100 km sololopen, de 10×10 km estafette, de Lutje RUN en de wandeltocht de Noordoostrun.

Inmiddels hebben zich voor de 100 km al 35 personen ingeschreven. Bijna de complete wereldtop op de 100 km zal op 12 september aan de start verschijnen. Iedereen  die is aangesloten bij de landelijke atletiekfederatie en minimaal 35 jaar oud is kan tegen een kleine meerprijs ook deelnemen aan het WMA WK 100 km voor masters.

De eerste inschrijvingen voor de 50 km, de 10×10 km, Lutje RUN en de wandeltocht komen ook binnen.

Inschrijven en uitgebreide informatie over de afstanden zie www.runwinschoten.nl

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met:

- advertentie -

racedirector@runwinschoten.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button