AlgemeenOp stap

Succesvolle 4de editie van de Drakenbootrace in de haven van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Strijd, passie, sportiviteit en gezelligheid waren ook dit jaar troef tijdens het waterevenement van het jaar. Afgelopen zondag vond alweer de 4e Drakenbootrace plaats in de haven van Winschoten. 12 teams, bestaande uit 8 peddelaars en 1 trommelaar, gingen de strijd aan voor de overwinning: een cheque van € 500,- voor de 1e prijs en een cheque van € 150,- voor de 2e prijs.

- advertentie -

Deze geldprijzen gaan naar een vooraf gekozen goed doel. 

Ondanks dat er vlak voor de start een bui regen viel en het af en toe flink waaide, was de strijd onderling groot en zat de stemming er goed in. Vooral de finale was, met 4 drakenboten,  zenuwslopend spannend. De finale ging tussen Sportschool de Wenakker , Ultimate Gym, de Oldambtster Draken en Bootcamp Winschoten.

Na een nek aan nek race kwam als 1e over de finish Sportschool de Wenakker, als 2e Ultimate Gym, als 3e de Oldambtster Draken en “last but not least”  Bootcamp Winschoten. De goede doelen  waarvoor is gekozen: 1e prijs een pannakooi voor basisschool de Vlonder in Wedde en bij de 2e prijs de stichting KIKA.

Lijkt het u ook leuk om mee te doen aan de drakenbootrace?

Volgend jaar is er weer een kans.

Mocht u nu alvast vrijblijvend op de lijst van deelnemers worden gezet of wilt u informatie over de drakenbootrace, neem dan contact op met Tineke Piëst via 0597-700280 of via tineke.brinks@marketingoldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button