Kort nieuws

Baby- dreumescafé in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten  Maandagochtend 15 juni is er weer een baby-dreumescafé voor (groot)ouders met kinderen van 0-2 jaar in de nieuwe bibliotheek in de Klinker. Het begint om halftien en duurt ongeveer een uur. Het thema is muziek.

- advertentie -

Jonge kinderen kunnen intens genieten van muziek en muzikale spelletjes. Ze zijn vol aandacht bij het horen van geluiden, liedjes, muziek en instrumenten. Greet Polman van Muziek op Schoot laat zien en horen hoe leuk spelen met geluiden en muziek is. Ieder die wil, kan meedoen! Het plezier staat voorop. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Ook zijn Ciska Postema van PrengerHoekman en Emme Beije van het Consultatiebureau aanwezig. Bij hen kunt u terecht met vragen over de motoriek en opvoeding.

Inloop vanaf 9.30. Greet begint met haar muziekprogramma rond 9.45 uur.

Aanmelden kan via winschoten@mijneigenbibliotheek.nl, of per telefoon 0597-700270 tijdens openingsuren.

Foto: Biblionet Groningen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button