AlgemeenIncidenten

Controle leidt naar vondst 10 kilo hennep bij A7 Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De politie heeft vrijdagmiddag tijdens een controle van een auto op de snelweg A7 bij Scheemda tien kilo hennep in beslag genomen.

- advertentie -

De bestuurder, een 55-jarige man zonder vaste woonplaats, werd door agenten gecontroleerd. Bij navraag bleek dat de man nog 9 boetes met een totaalbedrag van ruim 1800 euro moest betalen. Daarnaast moest de man 59 dagen hechtenis uitzitten.

Vondst
De auto, waarin de 55-jarig reed, stond niet op zijn naam. Daarom controleerden de dienders de auto op waardevolle spullen. Tijdens deze check troffen zij in de kofferbak van de auto 10 kilo hennep aan. De verdachte werd vervolgens ingerekend vanwege het drugsbezit. Hij werd in een cel ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button