Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

52-Jarige dealer aangehouden in zijn woning te Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie van Oldambt heeft dinsdagavond een dealer aangehouden die drugs verkocht vanuit zijn woning in het centrum van Winschoten. Er is onder andere cocaïne, heroïne, pillen en een hoeveelheid geld aangetroffen. Dit is uiteraard in beslag genomen.

- advertentie -

Ook zijn er goederen in beslag genomen waar het vermoeden van bestaat dat deze van diefstal afkomstig zijn. Dit betrof een fiets, toiletartikelen en munitie. De man is ingesloten voor verhoor en er zal onderzoek worden gedaan naar deze man.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button