Kort nieuws

Regionale Veteranendag Bellingwedde en Oldambt

- advertentie -

Blijham – Voor de negende opeenvolgende keer organiseren de gemeenten Bellingwedde en Oldambt de regionale veteranendag voor veteranen en hun partners en de weduwen van veteranen.

- advertentie -

Deze dag wordt georganiseerd om op regionaal niveau de erkenning en waardering voor de verdiensten van veteranen onder de aandacht te brengen. Namens de beide gemeentebesturen nodigen wij u van harte uit op vrijdag 12 juni van 09.45 tot 13.30 uur in ‘Het Oude Wapen’, Hoofdweg 70 in Blijham.

Aanmelden en informatie
Alle bij ons bekende veteranen woonachtig in de gemeenten Bellingwedde en Oldambt zijn per brief uitgenodigd. Is dit bij u niet het geval dan kunt u zich alsnog aanmelden voor deze dag. Dit kunt u doen door te bellen met mevrouw E. Muntingh van de gemeente Bellingwedde: (0597) 48 20 00. U wordt vriendelijk verzocht dit uiterlijk maandag 8 juni aanstaande te doen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button