Kort nieuwsSport

Oud-Alteveerloop op 10 juni aanstaande

- advertentie -

Op woensdag 10 juni aanstaande organiseert de AV Aquilo in samenwerking met de Sportraad Pekela en voetbalvereniging PJC voor de 20e keer de Oud-Alteveerloop.

- advertentie -

Dit is tevens de zesde loop van het Schutrups Loopcircuit 2015, dat in totaal bestaat uit 13 wedstrijden.

De loop bestaat uit een wedstrijd over 10 kilometer. Het parcours bestaat uit 3 ronden (van 3,3 kilometer) over verharde wegen door het centrum van Nieuwe Pekela en de woonwijk Oud-Alteveer, waarnaar de loop vernoemd is.

Het is ook mogelijk om het parcours van 10 kilometer af te leggen als recreatieve trimloop. Tevens kan hierbij gekozen worden voor afstanden van 3,3 en 6,6 kilometer, dus 1 of 2 ronden.

Voorafgaand aan de loop is er ook een scholieren-estafette over 4 keer 500 meter.

De start en finish is op de Prunuslaan in Nieuwe Pekela. Het startschot klinkt voor zowel de wedstrijd als de trimlopen om 19.30 uur. De scholieren-estafette gaat om 18.45 uur van start.

- advertentie -

Inschrijven kan vanaf 17.30 uur in de kantine van voetbalvereniging PJC aan de Rondweg. Hier is ook kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

- advertentie - 

Inschrijven kan ook via de voorinschrijving op www.loopcircuit.nl, t/m 7 juni. Heeft men al eerder meegedaan aan een loop van het Schutrups Loopcircuit van dit jaar dan is voorinschrijving niet meer nodig.

Deelname kost voor leden van de Atletiekunie 7 euro en niet-leden betalen 8 euro. De jeugd t/m 17 jaar betaalt 4 euro. Hiervoor kan alleen worden meegedaan aan de trimlopen.

Voor meer informatie kan men terecht op internet:

De site van de AV Aquilo: www.avaquilo.nl
En op de site van het Schutrups Loopcircuit: www.loopcircuit.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button