Algemeen

10 jaar jubileum bij zorgboerderij R. Rienkesheerd Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – Zaterdag 6 juni opende boerderij De R. Rienkesheerd uit Nieuwolda haar deuren voor het publiek.

- advertentie -

Alles stond in het teken van het tien jarig jubileum. Precies tien jaar geleden opende Rienkesheerd de deuren voor het eerst en sinds dien bieden ze kwetsbare mensen die niet in staat zijn volledig zelfstandig
te leven en/of te wonen, een plek waar zij zich vertrouwd voelen en waar zij hun mogelijkheden optimaal kunnen ontplooien. Als professionele begeleiders werken hun aan een klimaat waarin zorg en aandacht voorop staan.

Met een toespraak opende burgemeester Pieter Smit van de gemeente Oldambt de feestelijke dag. Tussen 10.00 – 12.00 uur bracht Radio Noord live verslag uit vanuit Nieuwolda. Ook konden mensen kijken naar demonstraties van Salsadansen en modelvliegen. Ook was er de mogelijkheid om over de markt te gaan.

Foto’s: Mark Heikens/ 112Wagenborgen.eu 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button