Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Tree Technologie B.V uit Scheemda produceert nieuw gamecontroller

- advertentie -

Scheemda – ‘Tree Technologie B.V’ een nieuw bedrijf in Scheemda, bieden zich op de markt aan als ‘het ontwikkelen van bijzondere consumenten elektronica.’

- advertentie -

Combinaties van de laatste technologische ontwikkelingen en een frisse kijk om nieuwe mogelijkheden, komen diverse producten al tot stand.

Dit jaar hoopt zij het eerste product op de markt te brengen. Dat wordt de Point Controller. Dat is een apparaat op spelcomputers mee te bedienen zoals men dat al gewend is van bijvoorbeeld de Playstation en de Xbox. De Pointcontroller wordt vooral interessant voor mensen die gamen met de PC, maar de bedoeling is dat deze ook te gebruiken is met andere systemen.

Pointcontroller wordt heel bijzonder om de gebruikersvriendelijkheid en de manier waarop deze in opgebouwd. Deze zomer zal Tree daarover meer uit de doeken doen.

Om de producten te ontwikkelen betrekt Tree de mensen er heel actief bij. Met behulp van een enquête kunnen mensen aangeven wat zijn vinden van game controllers en wat zij er graag anders aan zouden willen zien. De link naar de enquête is: (NL) KLIK HIER

Mensen die de enquête invullen maken ook nog eens kans op 1 van de eerste 10 gratis game controllers die dit jaar op de markt zullen verschijnen!

Meer over de onderneming is te vinden op de site: PointController.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button