Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Geslaagde buitenspeeldag 2015 in de Elandhof in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Vandaag werd de Buitenspeeldag gehouden door heel Nederland. De kinderzender Nickelodeon ging vandaag op zwart, de kinderen hadden dus geen excuus om met dit mooie weer binnen te blijven zitten. De Elandhof in Winschoten had als enigste in de gemeente Oldambt wat georganiseerd voor de kinderen.

- advertentie -

Een grote springkussen, en een stormbaan zorgde ervoor dat de kinderen niet stil zaten, ook konden ze zich laten schminken. De creatieve kinderen konden ze zich helemaal in hun schilderwerken oplaten gaan. De feest in de Elandhof was helemaal af door de hits van DJ Quintin Stoetman.

Foto’s: Joost Edzes Koerts/OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button