AlgemeenOp stap

Aanstaande donderdag 31e editie Blijhamloop

- advertentie -

 Winschoten – Komende donderdag, 18 juni, organiseert de AV Aquilo in samenwerking met de voetbalvereniging ASVB voor de 31e keer de Blijhamloop. De loop bestaat uit een wedstrijd over 10 kilometer. Er is een leuk en afwisselend (geheel verhard) parcours uitgezet dat bestaat uit 3 ronden (van 3,3 kilometer) door Blijham, waar komende week de feestweek wordt gehouden.

- advertentie -

Het is ook mogelijk om het parcours van 10 kilometer af te leggen als recreatieve trimloop. Tevens kan hierbij gekozen worden voor afstanden van 3,3 en 6,6 kilometer, dus 1 of 2 ronden.Voorafgaand aan de loop is er om 18.00 uur een sponsorloop voor en door de jeugd van de voetbalverenigingen ASVB en Wedde en de gymnastiekvereniging SVB.

De start en finish is op de Plantsoenweg, nabij de accommodatie van ASVB in Blijham. Het startschot klinkt voor zowel de wedstrijd als de trimlopen om 19.30 uur. Inschrijven kan vanaf 18:00 uur in de kantine van ASVB aan de Raadhuisstraat. Hier is ook kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Deelname kost voor leden van de Atletiekunie 5 euro en niet-leden betalen 6 euro. De jeugd t/m 15 jaar betaalt 4 euro. Hiervoor kan alleen worden meegedaan aan de trimlopen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button