Algemeen

Trauma inzet voor gewonde man na elektrische schok Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Maandagmiddag is een man gewond geraakt nadat hij in aanraking kwam met een zeer hoge spanning. De man kreeg hierdoor in zijn woning aan de Hyacintstraat een zeer pijnlijke elektrische schok.

- advertentie -

Vermoedelijk is de man hierdoor buiten bewustzijn geweest, de gealarmeerde ambulance en politie eenheden hebben de nodige 1e hulp verricht. Voor de zekerheid is ook de trauma heli opgepiept vanuit Groningen die even later landde op de schaatsbaan aan de Pelmolenlaan. Door deze heli kwam er veel volk op de been.

De man kon op eigen kracht in de ambulance komen, wel is hij voor de zekerheid mee naar het ziekenhuis voor verdere onderzoek.

Foto’s: OldambtNu.nl 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button