AlgemeenKort nieuws

Zorg(T)huis bedankt stagiaire Patrick

- advertentie -

Winschoten-  Op woensdag 17 juni werd Patrick Fledderman verrast door Marleen Linnenkoper en Koeno Nomden voor zijn geweldige inzet in het Zorg(T)huis. Door de inzet van Patrick in het Zorg(T)huis van Campus Winschoten en Acantus is het Zorg(T)huis een fantastisch succes geworden.

- advertentie -

Als bedankje heeft Patrick een sport abonnement ontvangen van sportschool de Wenakker om zijn droom “meedoen aan een wedstrijd bodybuilding” te verwezenlijken. Patrick heeft zijn diploma op niveau 2 gehaald en zal volgend jaar starten met de opleiding financieel administratief medewerker op niveau 3.

Patrick was elke dag in het Zorg(T)huis aanwezig om bezoekers te ontvangen en van koffie te voorzien, telefoon te beantwoorden en het Zorg(T)huis netjes te houden.

Het Zorg(T)huis is een initiatief van Campus Winschoten en Acantus en is gericht op het langer thuis laten wonen van ouderen.

Foto’s van de opening van het Zorg(T)huis kunt u hier bekijken

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button