Algemeen

Zaterdag 4 juli grote Groenmarkt in Rosarium Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Maar liefst 70 standhouders presenteren zich op zaterdag 4 juli tussen 10.00 en 16.00 uur tijdens de Groenmarkt in het Rosarium van Winschoten. Van rozen tot vaste planten en van tuinmeubelen tot informatievoorziening. De échte groenliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens deze markt. 

- advertentie -

Het Rosarium is bekleed met diverse stands. Het bezoeken van deze markt leidt bij iedere bezoeker tot het beleven van de dag van het jaar. De standhouders trekken alles uit de kast om hun waren zo mooi mogelijk te presenteren. Daarnaast is het Rosarium op zich al prachtig in deze tijd van het jaar, waardoor de markt qua uitstraling één van de mooiste markten is die te bezoeken valt deze zomer.

Officiële opening
Om 10.30 uur opent wethouder Ricky van den Aker officieel de Groenmarkt en het rozenseizoen.  Ze wordt daarbij terzijde gestaan door stadsomroeper Geert Veen, twee rozenmeisjes en de nieuwe miss en mini-miss Oldambt. Begeleidt door muziek van streetband De Klinkers delen zij tussen 10.30 en 14.30 uur rozen uit in het Rosarium en in het Winkelcentrum.

Vervoer  
Tussen het winkelcentrum en het Rosarium pendelen tijdens de Groenmarkt  koetsen heen en weer. Opstappunten zijn het Rosarium (Stikkerlaan) en de Venne.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button