Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Tientallen bh’s in opslag bij gemeentehuis Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Op het gemeentehuis in Winschoten liggen momenteel tientallen bh’s in opslag. Niemand weet van wie deze afkomstig zijn. De bh’s werden begin deze week door politieagenten van Winschoten van de A7 gehaald. Ze zorgden namelijk voor een gevaarlijke situatie aangezien ze in kisten zaken die midden op de weg lagen.

- advertentie -

Henk Bos, een agent van Winschoten vertelde aan het Dagblad van het Noorden dat snelheid geboden was bij het weghalen van de bustehouders. ”Het was een gevaarlijke situatie, ”tot onze verbazing zat er allemaal fluorescerende bovenkleding in. Allemaal van die frisse kleurtjes in geel, roze en lichaamskleur.”

Bos denkt dat een marktman de bovenkleding heeft verloren. ”We hebben de bustehouders naar het gemeentehuis in Winschoten gebracht. Daar liggen ze in depot tot de rechtmatige eigenaar zich meldt.”

De politie denkt niet dat de kledingstukken van diefstal afkomstig zijn.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button