Algemeen

Belevingstuin bij verzorgingshuis de Tjamme officieel geopend

- advertentie -

Beerta – Donderdagmiddag om 14.00 uur werd de belevingstuin bij het verzorgingshuis De Tjamme te Beerta officieel geopend. Dit werd gedaan door burgemeester van het Oldambt Pieter Smit en de oudste bewoonster van de Tjamme en tevens van Beerta Mevrouw Nomden-Frei. Zij samen hebben een rood lint door geknipt  met het symbool dat de tuin geopend is.

- advertentie -

Hoofdzorg Bert Koning heeft woorden uit dank uitgesproken voor onder andere diegene die de tuin gesponsord, hebben met zoals Het prieel (vrienden stichting de Tjamme) tuinmeubilair en verlichting SNS fond Eemsmond, stichting Welzijn Senioren, Teijin Aramid B.V Delfzijl.

De cliënten van het verzorginshuis kunnen nu genieten van de belevingstuin, en hoeven niet binnen te blijven met het lekkere weer. Alle genodigden kwamen in gelegenheid om uilen en roofvogels van dichtbij te bekijken(dankzij de medewerking van Sperwernest ) Iets later in de middag zorgde een ouderwetse draaiorgel voor muzikale sfeer. Een zeer geslaagde middag.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button