Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Update: 29-Jarige motorrijder uit Meeden verongelukt bij ongeval Westerlee

- advertentie -

Westerlee –  Een 29-jarige motorrijder uit Meeden is zondagmiddag om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval op de Emergoweg in Westerlee.

- advertentie -

Door nog onbekende oorzaak raakte de man met zijn motor van de weg. Hij botste vervolgens tegen een boom en belandde toen in een sloot. Voorbijgangers schoten direct te hulp. Ook de hulpdiensten waren in grote getale aanwezig.

Ondanks al deze hulp overleed het slachtoffer op de plaats van het ongeval. De brandweer moest de motor nog blussen. Het voertuig was na de botsing met de boom in brand gevlogen. Bureau Verkeersongevalsanalyse (VOA) stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button