AlgemeenIncidenten

Man uit Hoogezand aangehouden nadat hij op A7 liep bij Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op de A7 werd in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit Hoogezand aangehouden.

- advertentie -

Agenten troffen hem al lopend aan op de snelweg met zijn bromscooter. De 22-jarige liep op de rijbaan en werd bijna door surveillerende agenten en het overige verkeer aangereden. Agenten spraken de man aan. Hij was onder invloed van alcohol. Hij had niet in de gaten dat hij op de snelweg liep.

Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij bedreigde de agenten en schold ze uit. Na een ademanalyse bleek dat de 22-jarige bijna 1,5 promille 645 ugls) alcohol in zijn bloed had. Hij werd ingesloten. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button