Kort nieuwsOp stap

Organisatie Groenmarkt wijzigt tijden in verband met de voorspelde warmte

- advertentie -

Winschoten- Zaterdag 4 juli vindt de Groenmarkt plaats, normaal gesproken van 10.00 tot 16.00 uur. Door de voorspelde warmte heeft de organisatie besloten het evenement eerder te laten beginnen en eindigen. De succesvolle bloemen – en plantenmarkt begint daarom om 9.00 uur. Om 15.00 uur is de markt afgelopen.

- advertentie -

Publiek wordt nadrukkelijk verzocht om veel water te drinken. Daarnaast is de SOB (Stichting Oud Brandweermateriaal) aanwezig om regelmatig met water te nevelen, zodat mensen op deze manier een beetje verkoeling kunnen zoeken.

De officiële opening vindt wel gewoon plaats om 10.30 uur. De opening wordt verricht door wethouder van den Aker. Ze wordt daarbij terzijde gestaan door stadsomroeper Geert Veen, twee rozenmeisjes en de nieuwe miss en mini-miss Oldambt. Begeleidt door muziek van streetband De Klinkers delen zij tussen 10.30 en 13.00 uur rozen uit in het Rosarium.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button