AlgemeenIncidenten

Vervelende puber uit Pekela aangehouden in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een 18-jarige inwoner van Nieuwe Pekela werd zaterdagnacht op het Marktplein in Winschoten aangehouden toen hij enkele horeca-portiers te lijf wilde gaan.

- advertentie -

De jongeman had eerder de nacht al de confrontatie gezocht met aanwezige agenten in het centrum van de Molenstad omdat hij vanuit een weddenschap over hun politieauto heen wilde lopen. Terwijl de agenten hem het snode plan uit het hoofd probeerden te praten namen vrienden de 18-jarige mee. Hij keerde even later opgefokt terug waarna z’n vrienden opnieuw de verstandigste weg kozen en de jongeman meenamen.

Enige tijd later zagen de agenten de 18-jarige op enkele horecaportiers afstormen. De jongeman werd vervolgens aangehouden waarbij hij een agent een kopstoot probeerde te geven. Hij bleef ook op het politiebureau agressief. De 18-jarige werd na verhoor in vrijheid gelaten met een bekeuring en een verbod op zak voor het horecagebied van Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button