AlgemeenOp stap

Succesvolle Groenmarkt in Rosarium Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Maar liefst 70 standhouders presenteren zich op afgelopen zaterdag tijdens de Groenmarkt in het Rosarium van Winschoten. Van rozen tot vaste planten en van tuinmeubelen tot informatievoorziening. De échte groenliefhebber kon zijn hart ophalen tijdens deze markt. 

- advertentie -

Het Rosarium was bekleed met diverse stands. Het bezoeken van deze markt leidde bij iedere bezoeker tot het beleven van de dag van het jaar. De standhouders trokken alles uit de kast om hun waren zo mooi mogelijk te presenteren. Daarnaast is het Rosarium op zich al prachtig in deze tijd van het jaar, waardoor de markt qua uitstraling één van de mooiste markten was om deze zomer om te bezoeken.

Officiële opening
De officiële opening was om 09.30 uur  door wethouder Ricky van den Aker overigens ook officieel om de Groenmarkt en het rozenseizoen te openen.  Ze werd daarbij terzijde gestaan door stadsomroeper Geert Veen, twee rozenmeisjes en de nieuwe miss en mini-miss Oldambt. Begeleidt door muziek van streetband De Klinkers deelden zij tussen 09.30 en 13.30 uur rozen uit in het Rosarium en in het Winkelcentrum.

Vervoer
Tussen het winkelcentrum en het Rosarium pendelden tijdens de Groenmarkt  koetsen heen en weer. Om zoveel mogelijk toeschouwers naar het park te krijgen.

Foto’s: Wilko Smit/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button